Tags

Murer

Murer

Buy hjemmet på den rigtige tid
Du har hørt, at det er købers marked. Lige nu pant pengene er rigelige og billige. Renten er på nær post nedture og nye hjem lager er høj, Murer, men aftagende. Drag fordel af dette marked før det er for sent. Når nye hjem lager er væk, er den væk! Ønsker du ikke at vente et år og se tilbage for at få mere at vide du gik glip af livet.

5. Valgs prøvelse af dit Florida home builder
Før jeg giver en hentydning til et home builder, Murer, skal du kontrollere deres legitimitet gennem forskellige kilder. Det anbefales at vælge en gennemprøvet og pålidelig home builder. Altid skimme politik home builder du planlægger at bruge. Spørg til deres tidligere tilbud, og kundelisten. Du skal kontakte nogle af deres kunder for at få feedback med hensyn til ægtheden af de private bygherrer og de hjem, de bygger.


6. Kontrollér alle aspekter af home

Murer

Murer

Murer

Når du har valgt det du ønsker at købe, Murer, skal du sørge for, at det er propfuld af alle bekvemmeligheder og har lovet dem. Her er en liste over ting du skal holde nøje regnskab med når du vælger en home købe .


  • Type vinduer og døre
  • Sikkerhed og modstanden i hjemmet med hensyn til orkaner og brand
  • godt designet plantegninger
  • Murer

  • afløb, spildevand og sprinkleranlæg
  • energieffektivitet af home

7. Kender de vilkår og betingelser

home købstilbud indsigt i de vilkår og betingelser for transaktionen. Du bør nøje gennemgå alle punkter i detaljer. Hvis du er i tvivl eller mistillid med hensyn til en del af de vilkår og betingelser, skal du straks søge afklaring. Du skal sikre, at alle de mundtlige forpligtelser for din sælger dokumenteres inden du køber en bolig.


8. Få det rigtige lån

Murer

Du skal være på bolden, Murer, mens du samler et boliglån. Sammenlign de forskellige boliglån med hensyn til rente, gebyr, og månedlige rater. Finansielle eksperter anbefaler konvertere de månedlige afdrag til fire ugentlige eller to bi-ugentligt betalinger. Dette hjælper dig med at reducere deres lån. Der er fås ved at vælge den rigtige pant långiver og home builder.

9. Ved garanti
Kontroller, om dit hjem builder giver dig den nødvendige Der er to typer garantier – underforstået garanti, der dækker normalt mangler i materialer og udførelse, og udvidede garantier, Murer, der dækker de mangler er dækket af underforståede garantier, men i en længere periode.

10. Efterse home
Før du afslutter, skal du omhyggeligt kontrollere dit hjem. Du kan leje en professionel hjem inspektør ved American Society Hjem inspektører (ASHI) eller det nationale institut for bygning inspektører (NIBI).

Murer

Reklamer