Tags

Interiør, Design

Interiør, Design

Se for at få hjælp, tips og ideer.
Søge inspiration. En ting er sikkert, uanset hvilken udfordring eller situation, Interiør, Design, som du står med dit windows, nogen har allerede behandlet i samme situation. Er der en måde, eller mange måder, at smukt behandler de vinduer i dit værelse. Du kan finde eksempler på, hvordan andre har indrettet deres vinduer i magasiner, Interiør, Design, vindue dekorerer bøger, vindue dekorerer websteder og ved at tale med venner og familie.
4.Læg en plan.
Ved hjælp af din liste over behov, rank behovene for betydning, og derefter lave en plan, der kan løse dine behov. Er der en måde at behandle spørgsmålet.

Interiør, Design

5.Adresse dine gardiner i etaper.
Det er især, hvis du er usikker på dine præferencer eller hvis du arbejder på et budget. Begynd med de nuancer, persiennerne eller skodder. Når disse er valgt og installeret, skal du gå til forhæng og gardiner, herunder den tværgående eller gardin stang. Til sidst tilsættes de sidste detaljer såsom gesimser, dekorative binde ryggen og efterbehandling hardware.
6.Combine og kontrastfarver.
Ved brug af farver i dit vindue behandling er en glimrende måde at sætte liv og energi samt indstille tone og stemning i et rum. Eksperimenter med blanding farver fra modsatte ender af farvespektret.

Interiør, Design

7.Mix stof for tekstur.
Stoffet består af enten naturlige eller syntetiske fibre og hvordan de vævede eller filtet sammen. Den type fiber og vævning eller strikning vil bestemme tekstur af materiale eller stof. Blanding tekstiler og teksturer kan være en udmærket måde at skabe interesse og sætter tonen i dit vindue behandlinger. For eksempel, kan du overveje velvet over organdy eller silke over sengelinned. Fælles strukturer for vindue behandlinger omfatter brocade, cambric, Interiør, Design, lærred, chintz, bomuld duck, crewel, billedtæpper af damask, gingham, kniplinger, Interiør, Design, linned, Interiør, Design, muslin, organdy, satin, silke,-taft og velvet.
8.Bland mønstre.
Blanding mønstre kan også sætte liv og stemning i et rum. Her er nogle tip til at mikse mønstre.

Interiør Design

Interiør Design

Interiør, Design

En. Svarer til omfanget af det mønster til det område, hvor den skal bruges. Brug f. eks. større mønstre på gardiner eller gardiner, medium mønstre på skaermkanter eller gesimser og små mønstre på accent stykker.
B. Brug geometriske mønstre med hinanden. Du kan f. eks. bruge striber med kontrol, rejsetæpper eller prikker.
C. Almindelige farver i blandede mønstre binder de to sammen. For eksempel blå striber blandet med matchende blå prikker vil binde de to mønstre sammen.
9.Gør små vinduer store.

Interiør, Design

Gør store windows mindre. Et af dine mål bør være at gøre rummet harmonisk. Ukurante vinduer eller vinduer af ulige størrelse og form kan forstyrre denne harmoni. Du kan lave små meddelelsesvinduer større ved at placere en position som en valens eller arktitektonisk på væggen over vinduet og ved hjælp af gardiner eller gardiner af tilsvarende længde. Store vinduer kan behandles med en serie af persienner eller gardiner bryde vidder.

Interiør Design

Reklamer