Tags

indretningsarkitekt

indretningsarkitekt

Dette beløb mellem $525 og $1.050 i gennemsnit 15-års levetid for enheden.
Minder om din familie i trin, og bringer dem ind i dit liv.
10 Sikre måder at undgå fælles DIY boligforbedring fejl

indretningsarkitekt

654
Her er 10 sikre måder at undgå den øverste DIY boligforbedring fejl i fremtiden og sikre succes.
Boligforbedring, diy, home reparation

indretningsarkitekt

indretningsarkitekt

indretningsarkitekt

Spørg dem, som har udført gør-det-selv projekter, og de vil fortælle, at projekterne tog mindst to gange og meget tid og tre gange de penge, indretningsarkitekt, som de troede, de ønsker. Den grundlæggende årsag er, at DIYers normalt foretage en masse fejl, at boligindretning projekter mere dyre og tidskrævende.
Her er 10 sikre måder at undgå den øverste DIY boligforbedring fejl i fremtiden og sikre succes.
1. Tag de nødvendige tilladelser – det er utroligt, hvor mange DIYers springe over dette trin. Sørg for, at det tager tid, indretningsarkitekt, og det betyder, at du har at gøre med regeringen, men det er faktisk i din bedste interesse at sørge for den nødvendige forbedring af boligen giver mulighed herfor. Folkene i at tillade kontor vil sørge for projektet er udført korrekt, og at du sikkert i processen. Også for nogle projekter, indretningsarkitekt, skal du dokumentere, at du har en tilladelse, eller dit forsikringsselskab vil ikke omfatte forbedring. Du får nok brug for en tilladelse til et projekt større end; tapetopsaetning og maling. Hvis du er usikker, indretningsarkitekt, skal du ringe til dit lokale bygge afdeling og spørge.

indretningsarkitekt

2. Har alle de værktøjer og materialer, indretningsarkitekt, du har brug for, før du starter dit projekt – start af et job uden det nødvendige værktøj og tilbehør bliver langsommere jobbet og forsinkelse. Og sørg for at købe kvalitet værktøjer. Det er en klog investering.
3. Forbereder job site for materiale leverancer – når dine leverandører leverer materialer, skal du sikre dig, at jobbet er klar til at acceptere dem. Du ikke ønsker, at dine materialer udsat for vejret mens du arbejder og du vil have et lagerområde for at forhindre tyveri.
4. Vær ikke nærig med materialer – f. eks. ikke bruge 1/4-inch tørmur for bygninger. Brug mindst 5/8″ og 3/4″ fungerer godt for en god lydmuren. Brug 3/4-inch krydsfiner for sub-gulve. Det skaber en meget stærkere gulv.

indretningsarkitekt

5. Klargør væggene for maling – rengøring af vægge, sand og lappe eventuelle huller før du maler. Brug et lag primer eller pletten blocker hvis du prøver at dække over oliebaseret maling, pletter eller afskallet maling, eller hvis du er maleriet en lysere farve i en mørkere farve.
6. Brug den rigtige maling – brug flade male lofter. Indvendig maling bør have mindst en æggeskalsfarvet eller satin finish så du kan rense det. Til udendørs dæk, brug en hørfrø-olie-baseret på pletten til at drive pigment i træ og bevare det.

indretningsarkitekt

Reklamer