Tags

havearkitekt

havearkitekt

en kvinde kan vælge at sælge mands sko eller omvendt) så kommer du ikke til at bruge produktet, men du kan stadig kender fordele og funktioner i produktet tæt.
4. Få et domænenavn
Velkommen til det enogtyvende århundrede, du har brug for et domænenavn til din virksomhed! Du får brug for en konto med en seriøs hosting firma, der vil skabe et “rum” på nettet for dit domæne navn og hjemmeside. Gebyrerne kan være så lidt som $4, havearkitekt,95 per måned og gå. Hvis du ikke har noget kendskab til HTML der er hosting-selskaber at yde “site builder” software via internettet. Dette kan være en god mulighed, men sørg for at du kan lide programmet, før du plunk dine penge som du sandsynligvis vil bruge den meget!
5. E-mail
Når du har dit eget domæne, du vil have en eller flere e-mail-konti på domænet. Dette kan fremme din virksomhed og fremmer en mere professionelle image.
Ved hjælp af e-mail smart kan hjælpe dig med at organisere din virksomheds kommunikation. For eksempel salg kan modtages via sales@your-company.com , havearkitekt, støtte og anmodninger om hjælp via support@your-company.com og så videre.

havearkitekt

Ved at etablere nogle grundlæggende regler i Outlook eller andre e-mail-program, som du kan få mail bekvemt ordnet i mapper til dig, så snart de ankommer.
6. Betalingsbehandling
Du vil sandsynligvis være en måde at behandle kreditkort. Du kan bruge tjenester såsom:
– PayPal paypal.com
– StormPay stormpay.com
– 2 Checkout 2checkout.com

havearkitekt

havearkitekt

havearkitekt

– Clickbank clickbank.com
Paypal har nu et Pro serviceniveau, havearkitekt, omfatter en virtuel terminal, hjælper med at holde omkostningerne nede. Når din virksomhed opsamler du kan bruge til at undersøge din egen merchant account for kreditkort transaktioner, men ingen af de nævnte steder vil helt sikkert få dig i gang og kan være alt, havearkitekt, hvad du behøver til livet på din virksomhed.
7. Computerbeskyttelse
Computeren er en livline til dine forretningsforbindelser og skal beskyttes med de data, der er gemt. Du skal bruge en virusscanner, personlig firewall, anti-spyware og anti-adware og helst en mail scanner med mulighed for at slette mistænkelige af spam-mail fra serveren før det er downloadet til din computer.
Nogle forslag:
– AVG Anti-Virus : grisoft.com (gratis version)

havearkitekt

– Spybot S&D: safer-networking.org
– Microsoft antivirusbeskyttelse samt internetfiltre :microsoft.com/athome/security/spyware/software/default.mspx
– Adaware: lavasoft.com
– Mailwasher Email Scanner: mailwasher.net
En god all-round valg er Norton produkter som de holdes ajour og har mange, hvis ikke alle de funktioner, der er nævnt.
8. Arbejdsmiljø

havearkitekt

At få organiseret, havearkitekt, er meget vigtig, for at sikre, at du har gennemført projekter om tid, men også betale dine regninger til tiden og selv betale dine klienter på tid!
Med et arbejdsmiljø, der hjælper snarere end hindrer du arbejde er også meget vigtig. Det kan være hårde, men du har behov for at etablere et konkret arbejdsområde for både dig selv og andre mennesker, der er rundt omkring.

havearkitekt

Reklamer