Tags

boligindretning

boligindretning

Når du køber en bil, kan du ikke bare gå rundt om blokken. Du prøve hurtigruterne og ujævne veje.
Overvejer at flytte til Seattle eller Syracuse? Undersøgelse af kultur som hvis du var en antropolog. Hvad skal man gøre? Hvordan de klæder? Hvordan taler de til hinanden?
Det vigtigste er, hvordan du føler dig? Vidste du at udvikle nye allergier, boligindretning, hovedpine og rygsmerter under dit besøg? Eller syntes du selv ønsker du kolde bo for evigt?
3. Pak en følelsesmæssig førstehjælpskasse.
De fleste vandrere pack en førstehjælpskasse med solcreme, band-aids og insektgift.
Flytning kan du pakke

boligindretning

Klare sætninger til at gentage, boligindretning, når du føler vi indspillede vores første:
“Lad os gå og slappe af.”
“Jeg kan klare det.”
“Jeg står med sikkerhed.”

Bånd af meditation og visualisering (uventede anfald af angst)

boligindretning

Favorit billeder af venner, familie, steder og kæledyr (så du kan huske hvem du er)
Telefonnumre betroede confidantes (øjeblikke, boligindretning, hvor du virkelig har brug for at høre en velkendt stemme)
4. Udvikle ceremonier til ære dit nye liv.
Når du pakker kasser eller starte en ny belægning, afspil din yndlingsmusik, boligindretning, og nyd din foretrukne fødevarer. Arrangere et værelse -eller et hjørne af et rum til ser bekendte. Nogle folk skaber en særlig rituelle bosætte sig i at gøre den nyt liv.
5. Plan for nedetid.
I de første par måneder vil du sandsynligvis have huller i din kalender. Måske har du haft en stående middagsaftale med naboerne om onsdagen. De havde kontor på græsrodsniveau, og du tog klasser.

boligindretning

Plan for at fylde nedetid med meningsfulde projekter. Jeg vil anbefale at tage på en udfordrende kreativitet projekt. Skrive en roman. Komplet et maleri. Deltag i en dance gruppe.
Og jeg vil tilføje en fysisk aktivitet, alt fra vægtløftning i fitnesscentret for at løbe et maratonløb til gåture med hunden ekstra gange.
Når du plejer dig selv, kan du kommunikere styrke og tillid til andre. Hvis du har set så sårbar og nødlidende, boligindretning, vil du tiltrække negative mennesker og negative erfaringer.
6. Tag din tid som du foretager nye forpligtelser.
De fleste nybegyndere behøver to til fem år at foretage varige venner. I løbet af første halvår, undgå at tiltræde organisationer (endsige køre office). Tilmeld dig til kortsigtede muligheder, så du kan teste de farvande.
Du behøver ikke vide de skjulte dimensioner for sammenføjning. Når jeg er spændt sammen med en gruppe, kun for at få at vide, at deres møder blev afholdt i ud-af-det-steder – og det er her de fleste medlemmer levede! Et enormt spild af tid og skatter.

boligindretning

7. Fejre hverdagen. Tænk småt. En tur rundt om søen. En perfekt kop kaffe i en nærliggende café. Et venligt ansigt på messer. Lyt til de øjeblikke, hvor du siger, “jeg kunne vænne sig til det … ”
Uanset hvad der sker, vil du finde mindst en lomme af glæde i din nye life.

boligindretning

Reklamer