Tags

3D, visualisering

3D, visualisering

Tip 7:
Det er en god idé at holde alle vigtige papirer, 3D, visualisering, herunder gerninger, titler og skat papirer i en brandsikker beskyttelseskasse. Denne rubrik skal også har en lås og nøgle og kan placeres hvor som helst i huset. De fleste individer sted under sengen.
Tip 8:

3D, visualisering

Hvis du har punkter, som du ikke længere ønsker at donere dem til en lokal non-profit organisationen. Dette vil spare plads og du vil gøre en god gerning.
Tip 9:
For at undgå rod, kan det være nødvendigt at smide visse typer mail. Dette kan bl. a. omfatte kreditkort tilbyder, men ikke bare smide dem ud uden makulering af bogstaver. Identitetstyveri er et enormt problem, og ved hjælp af en papir makulere alle regninger eller kreditkort tilbyder vil forhindre nogen fra nogensinde at få adgang til dine private oplysninger.
Tip 10:

3D, visualisering

Sørg for, at dit køkken er perfekt organiseret med alle apparater tæt på en stikkontakt. Du vil ikke have strømkabler kører hen over på køkkenbordet og du vil finde denne mikrobølgeovn, brødrister og kaffemaskine på ét sted vil være meget praktisk.
10 Tips til at nedsætte din eksponering og forebygger identitetstyveri
763
Identitetstyveri er landets hurtigst voksende kriminalitet. Federal Trade Commission anslår, at 27,3 millioner amerikanere har været ofre for identitetstyveri i de seneste 5 år, herunder 9, 3D, visualisering,9 millioner mennesker alene sidste år. Nogle måder at undgå at blive offer kunne undgå at bruge kreditkort eller betalingskort, skal udfylde mere kredit programmer, og annullere alle dine kreditkort. Men faktum er, at de fleste eksponering for identitetstyveri er ud over din con …

3D visualisering

3D visualisering

3D, visualisering

Identitetstyveri er landets hurtigst voksende kriminalitet. Federal Trade Commission anslår, at 27,3 millioner amerikanere har været ofre for identitetstyveri i de seneste 5 år, herunder 9,9 millioner mennesker alene sidste år. Nogle måder at undgå at blive offer kunne undgå at bruge kreditkort eller betalingskort, 3D, visualisering, skal udfylde mere kredit programmer, 3D, visualisering, og annullere alle dine kreditkort. Men faktum er, 3D, visualisering, at de fleste eksponering for identitetstyveri er ud over din kontrol, fordi der stadig er nok oplysninger om dig og din økonomi flød rundt derude, identitetstyve at lægge deres hænder på. Her er nogle tips til at nedsætte din eksponering og forebygge identitetstyveri.
1 – Gør det så besværligt som muligt for tyven.
De fleste identitetstyve er ikke dedikeret, men opportunistiske væsener. Hvis de støder på vanskeligheder med at få dine oplysninger, vil de gå videre til den næste potentielle ofre. Hold dine dokumenter under lås og nøgle. Du behøver ikke gøre det nemt for en tekniker eller en gæst i dit hus for at gå med dit checkhæfte eller nogle af dine vigtige filer. Du skal ikke bilde dig ind, at du ikke behøver at være rig eller har en høj kreditværdighed karakter har din identitet bliver stjålet. Nogle identitetstyve sige middelklasse-folk gør det bedste mål, da de betaler mindre opmærksomhed på deres finanser end velhavende enkeltpersoner.
2- Overvåg dine kreditoplysninger konstant.

3D visualisering

Reklamer