Tags

3D, tegninger

3D, tegninger

Det første tip, du måske blevet offer er et mistænkeligt på din kredit rapport. Eksperter anbefaler, at du gennemser dit kredit rapport to gange om året eller mere.
3 – Køb et papir makulere.
Dokumenter, der indeholder personlige finansielle oplysninger eller dit personnummer skal destrueres inden der sendes til papirkurven.

3D, tegninger

4 – Spørg om Business Makulering politikker.
Når det er nødvendigt at give personlige finansielle oplysninger, spørger, 3D, tegninger, om virksomheden har et makulering politik. Finansielle institutioner, 3D, tegninger, skat revisorbranchen, 3D, tegninger, og virksomheder med lægelige oplysninger bør alle kunne makuleres kopier af dokumenterne eller har du kommer og henter dem, 3D, tegninger, så du kan gøre det selv.
5 – Giv ikke dit cpr-nummer.
Kun arbejdsgivere, IRS, DMV, administrationen for social sikring og visse finansielle institutioner og forsikringsselskaber, at bruge dit personnummer for at køre kredit for at kontrollere dine præmier skal have lov til at have denne ni-cifrede tal. Når du bliver bedt om dit personnummer som bevis på, at du er den, du siger, du er, giver dem kun de sidste fire cifre.

3D, tegninger

6 – At beskytte din indgående og udgående Mail.
Få en låsning postkasse. Mange identitetstyve blot følge mail mand rundt og grib det, 3D, tegninger, de kan fra ubeskyttede postkasser. Overvej at bruge den nærmeste posthus til at sende alle dine e-mail, i stedet for at overlade det, hvor alle kan tage det. Eller tilmeld dig en sikker online bill-betalingstjeneste.
7 – Hold altid øje med dit betalingskort.
Ligesom et kreditkort, hævekort kan bruges uden hulning i et personligt identifikationsnummer. Bankerne vil ikke holde dig ansvarlig for svindel med Visa eller MasterCard logo kort men en tyv kan hurtigt tømme din bankkonto og kan være dage indtil banken kan gendanne stjålne kontanter. Brug en kreditkort ved betaling en restaurant bill eller hvor som helst du vil ikke være i stand til at kontrollere den faktiske transaktion.

3D tegninger

3D tegninger

3D, tegninger

8 – Pas på telefonen advokater og e-mails.
Udlever ikke personlige oplysninger over telefonen eller e-mail-anmodninger antages at være fra finansielle institutioner, medmindre du indledt kontakt eller virkelig bund institutionen. Forbrydere bruger en teknik, der kaldes “phishing”, som anvender en mail hævder at være fra din bank, og omdirigerer dem til en ligner hjemmeside, hvor du bliver bedt om at indtaste dine kontonumre. Når kontaktet denne måde, ikke besvarer e-mailen og kun ringe til bankens 1-800 nummer fra din redegørelse for kommunikation.
9 – Overvåg dine sociale redegørelser.
Sørg for, at du bliver krediteret for alle skatter du har indbetalt til ordningen. Manglende overskud eller indtjening, der ikke helt kan være et tegn på svindel. Ring til SSA på 1-800-772-1213 hvis der er uoverensstemmelser.

3D tegninger

10 – Kun nødvendig i din tegnebog.
Udfør ikke dit cpr-nummer i din tegnebog, og kun få kredit- og betalingskort skal være i det. I tilfælde af, at du har din tegnebog stjålet, så snup din mobiltelefon eller den nærmeste telefon øjeblikkeligt og opkald til at annullere dit vigtigste kreditkort såsom 1-800-VISA911 og 1-800-Mastercard.

Reklamer