Tags

havearkitekt

havearkitekt

havearkitekt

havearkitekt

Et stort spejl vil altid øge følelsen af plads, men hvor du sætter det vil afgøre, om du opretter et rum, som folk ønsker at leve i eller skyr. “Mit bedste råd er: Hvis du sætte et spejl op i et rum, og det føles ikke godt, så prøv at tage det ned og se, om rummet forbedres.

“Jeg havde engang en klient i New York, som var en indretningsarkitekt, og hun vidste ikke, hvorfor hendes stue havde en isnende fornemmelse. Jeg fortalte hende, det var det spejl, som hun troede var latterligt. Jeg sætte den i et hjørne af rummet i stedet, hvor det kunne trække energi i og absorbere det, havearkitekt, og straks Værelset følte bedre for de næste tre dage, hun holdt på at sætte den tilbage -. og energi ville vende som is – og derefter returnere det til hjørnet, hvor det føltes meget bedre. til sidst måtte hun enig i, at hjørnet var det bedste sted for det. ”

havearkitekt

Vinklen på dit spejl kan også gøre en forskel. Gayle siger, at spejle, der er stablet på jorden, vippe udad, oprette en desorienterende fornemmelse for forbipasserende. Et spejl, der sidder fladt på væggen bounces energi tilbage ud, hvilket kan være dejligt, hvis der er en god følelse i dette område. Et spejl, som kan vippes nedad er en glimrende måde at fokusere energi.

havearkitekt

“Desværre feng shui har ingen sæt formler, så mens disse er nogle retningslinjer, hvert hus har forskellige behov,” Gayle advarer. “Man er nødt til at være intuitiv at samle op på, hvad dine hjem behov, havearkitekt, især når det kommer til at sætte op spejle.”

Tal med et spejl konsulent i dit område for at finde ud af, hvilke design der passer bedst til dit hjem:
havearkitekt
Den franske provins soveværelse indretning stil er let og blød, ved hjælp af farverne i Frankrig på en måde, der fungerer godt med den australske lys. Opdag hvordan du opretter et fransk soveværelse i dit eget hjem.

havearkitekt

havearkitekt

Der er en meget blød, feminin kvalitet til den franske provincial stil, som egner sig perfekt til vores mere intime rum. Og med en række reproduktion stykker nu på markedet, hvilket skaber et fransk soveværelse har aldrig været nemmere.

Når det kommer til fransk soveværelse møbler, det hele handler om kurver, havearkitekt, siger designeren Jean-Christophe Burckhardt. “Brugen af ​​cabriolet ben og udskåret figurer, ofte med asymmetriske kurver og malede overflader, kan være ganske sensuel og blød,” siger han. “Det er meget anderledes at tungere victorianske og Edwardian stilarter.”

Farven er meget vigtigt for den franske provincial udseende, havearkitekt, der oprindeligt inspiration fra det franske landskab. “Stilen gør brug af hvidvasker, blues, okker, gule og grønne,” siger Jean-Christophe. “Fordi Australien er meget solbeskinnede, disse farver fungerer godt her.” Når dekorere et soveværelse i den franske stil, vælge kane senge med stel af træ og polstrede bedheads i smukke tekstiler, salonstole og Louis afføring. Franske døre og sheer gardiner med tie-backs er også betegnere i denne stil.

For sengelinned, tror hvide og toiles, smukke tekstiler, der ofte bruger motiver fra naturen. havearkitekt, Møbler i den franske stil skal have en antik finish enten træ eller kalket til en alderen udseende.

havearkitekt

Reklamer