Tags

boligindretning

boligindretning

“Når du har fået en lille fodaftryk, bør du også være smart med dine lodrette dimensioner, boligindretning, ” antyder arkitekt Fred Ward, der for nylig vandt to nationale Architecture Awards for et banebrydende studio lejlighed udvikling i Hobart. “For eksempel, hvis du har højt til loftet, kan du hæve sengen på en højere hylde og bruge den plads nedenunder som en undersøgelse område.”

Skabe mere plads i din lille lejlighed med gode design tips fra professionelle indretningsarkitekter.

boligindretning
Holde op med moderne farveskema design og tendenser kan være let med hjælp fra en ekspert farve designer ligesom Eva Fay.

boligindretning

boligindretning

Jeg gjorde en tre-årig fuldtids grad i farve og design.

boligindretning

boligindretning

Folk har brug for en person med tilstrækkelig uddannelse i at designe med farve. boligindretning, Der er mange halvfærdige korte kurser derude, men farven er en af ​​de sværeste elementer af design. Du skal også nogen, der du føler forstår kravene i dit hjem.

Der er ingen enkelt tendens, men forskellige hvide kan fremhæve en varm eller kold fornemmelse, afhængigt af hvad aspekt værelse vender. Metallics er ganske store, og de ​​er så elegant! De kan bare klæde et værelse, men jeg ville bruge dem, der ikke overmande, ligesom platin eller tin.

Yngre mennesker har en tendens til at følge mode mere, men jeg kan godt lide at hjælpe folk til at vælge, hvad der er bedst for dem. Jeg bruger fan dæk til at få en generel fornemmelse af, om de vil lyse bolds eller dæmpede farver. Jeg kan godt lide at udvide folk og gøre en erklæring med måske en tosset stol i et fantastisk stof.

boligindretning
boligindretning

Den generelle vejledning er hvert femte år, når tingene begynder ser træt og kedelig. Det kan være så simpelt som at tilføje lyse Zappy puder i flotte farver og teksturer. Mønstre er et stærkt udtryk så godt. boligindretning, Tilføjelse kunstværker eller farverige prints kan ændre et rum, eller nye lys, eller en ny funktion væg.

Du kan male væggene i lyse nuancer, eller sætte en hvid højglans på loftet for at reflektere mere lys ned. Perlemors eller perle glans sponged over væggene vil lette et værelse. Spejle kan afspejle udendørs lys og grønne områder, men ikke gør rummet steril. Du har brug for nogle kontrast.

Kontakt en ekspert farve designer ligesom Eva Fay i din er, boligindretning, og finde ud af, hvilken farve ordninger ville passer bedst til dit hjem:

Kombiner harmoniske farver og blandinger af naturlige elementer til at supplere dit køkken interiør gennem kunsten feng shui. I feng shui, køkkenet repræsenterer det element af ild, og det er også en plads til næring og pleje. Derfor er det nødt til at være harmonisk og støttende af hjemmet og familien.

Reklamer