Tags

arkitektforbundet

arkitektforbundet

arkitektforbundet

arkitektforbundet

Køkkenet er et rum af flere funktioner med mange modstridende dynamik – vand og ild (køkkenvask og komfur), varmt og koldt (vand, komfur, køleskab), samt skarpe knive og hårde og til tider glatte overflader. “Der er potentiale for problemer og disharmoni, medmindre et køkken er designet ordentligt,” arkitektforbundet, siger Feng Shui specialist Kerry Tabor. “Vand og ild ved siden af eller overfor hinanden bør undgås.” For eksempel, bør ovnen ikke være ved siden af eller overfor vasken eller køleskab plads. ”

arkitektforbundet

arkitektforbundet

Det er også en udfordring at undgå yang (maskulin eller aktiv) energi dominerer køkkenet, arkitektforbundet, fordi i de fleste tilfælde, hårde, lyse flader, lige linjer og en åben, dynamisk rum indbegrebet denne energi. “For meget yang resulterer i et rum, der er støjende, urolige, uncontained og skæring,” Kerry forklarer. “Det kan være afbalanceret med yin gennem brug af varme farver, bløde teksturer og overflader, og kurver, ligesom afrundede benchtops.

arkitektforbundet
arkitektforbundet

Harmoniske farver og overflader til at matche dit layout gule og røde er bedre farver til køkkenet end hvide, blå og metaller, der normalt er for koldt til en nærende miljø. Blød, omgivende alligevel praktisk belysning er for vigtig. Bløde overflader, ligesom linoleum eller træ gulve, og laminat benchtops, er at foretrække, da de ikke er så koldt og hårdt, og derfor mere venlige at arbejde på. “Effektivitet fører til harmoni i Feng Shui, så styre fri af funktioner, der øger rod. gryder, pander og redskaber hængende over hovedet er et stort nej-nej. “Storage er langt vigtigere end du måske tror,” siger Kerry. arkitektforbundet, “Harmonisk adgang til poster er bydende nødvendigt.” Feng Shui køkken design sikrer, at kvaliteter og finish tale til de tilstødende områder, ligesom et træ gulv, der forbinder med træ i opholdsrummet. “Dette undgår fragmentering og en følelse af adskillelse,” siger Kerry. “Men det er også vigtigt for et åbent køkken til at have grænser.”
arkitektforbundet
Det kan lyde som en masse regler at følge, men Kerry advarer mod at blive for restriktive med feng shui. “Madlavning er en personlig proces,” understreger hun. arkitektforbundet, “Køkkener skal være harmoniske steder og designet med brugerne for øje.” De skulle nære krop og sjæl, og tilskynde til en følelse af tilhørsforhold. Skabe denne harmoni i praksis kræver en bevidst placering og udformning. ”

Kontakt en indretningsarkitekt til at lære mere om feng shui køkken design.

Med stigende priser på fast ejendom, bare mange familier ikke har råd til at bo i boliger med masser af benplads mere, men den gode nyhed er, arkitektforbundet, at der er måder at øge følelsen af plads i selv små levende områder ved at bruge højre spejle.

»Der er to måder at gøre et rum synes mere rummelige,” arkitektforbundet, siger designeren Gayle Atherton. “Du kan altid ændre din farveskema, og du kan også tilføje spejle.”

Hvis hovedformålet for ved hjælp af spejle i dit hjem er at skabe en større følelse af størrelse, så dit spejl skal være stort. “Gulv-til-loft spejle vil helt sikkert gøre et rum synes større,” siger Gayle.

Feng Shui er kunsten at placere genstande i et rum for at forbedre energi-flow, og spejle ses at dramatisk forbedre energi – både positive og negative. “Der er ingen tvivl om, at når du sætter et spejl på det rigtige sted, du virkelig kan tilføje stor energi,” siger Gayle.

Reklamer