Tags

arkitekter

arkitekter

: Jean-Christophe understreger betydningen af ​​god belysning for at opnå et fransk soveværelse look. “Det er helt afgørende,” tilføjer han. “Du har brug for to eller tre typer af lys, og det skal være en varm tone. Lysekroner er bedre end downlights, da de giver opadgående lys, der reflekterer tilbage fra loftet.” Lamper er også et dagligt syn i den stil, og med en creme eller guld farve indeni lampeskærm, kan de bidrage til at skabe et varmt lys. Men en af ​​de vigtigste punkter, ifølge Jean-Christophe, arkitekter, er den ydmyge lysdæmper. “Det er vigtigt!” han says.When oprettelse af en fransk-stil soveværelse, starte med et par af god kvalitet stykker af reproduktion fransk soveværelse møbler. “Look for reproduktion stykker fra Frankrig eller Italien,” rådgiver Jean-Christophe. “Der er en hel del, der kommer ud af Asien, men de kan ofte være en smule tyk og ru.”

arkitekter

arkitekter

For at opnå den bløde, feminine look af franske provincial soveværelse stil i dit hjem, finde en indendørsarkitekt i dit område
Tilføj karakter og udseende til dit hjem ved at dekorere væggene med nogle alternative indretning mønstre, traditionelle wallpapers og andre ideer, som vil få dig off-the-wall med spænding.

arkitekter

arkitekter

arkitekter
arkitekter

Ifølge designeren Roger Ward, er der ingen ende på, hvad du kan gøre, og du behøver ikke at tilbringe op store til at gøre det. “Der er nogle store ting derude, du kan dekorere vægge med,” siger han. “Alt hvad du behøver at gøre er at lade din indre kreative selv har en go.” For eksempel er der masser af faux dyrehoveder nu tilgængelig. Mine favoritter er dem lavet af hønsenet. Men hvis du er på et stramt budget, arkitekter, ser ud til ko hoveder lavet af plastik to-liters flasker – de er en stor griner. ”
arkitekter
Hvis du kan lide vægbrikker, men ønsker noget lidt mere interessant end din standard print, overveje at strække en linned viskestykke over en ramme. “Der er nogle virkelig interessante og usædvanlige prints derude,” siger Roger. “For eksempel, arkitekter, en Melbourne-baserede selskab gør nogle fantastiske limited edition prints af australske kunstnere, så du ved, at du ikke kommer til at se det på din nabos væg.”

Roger foreslår også at kigge på tapeter. “Der er masser af fantastiske wallpapers derude, der er kunst i sig selv.” Med (sen australske tapet designer) Florence Broadhurst tilbage på mode, arkitekter, genopblussen af traditionelle tapet design af (19. århundrede designer) William Morris, og masser af retro design rådighed, alt hvad du behøver, er dekorative rammer, og du kan oprette din egen kunst. ”

En anden idé Roger siger vil bringe farve, varme og en masse sjov til dit hjem interiør er Fuzzy Filt billeder. “Du kan have en stor tid med Fuzzy Filt kunst,” forklarer Roger. “Du behøver ikke engang at være alt for snu til at skære et par figurer og ramme dem. Du kan nemt gøre en serie, arkitekter, der kunne se godt gå op en trappe eller i soveværelserne.” Sourcing ud decor muligheder i retro butikker er altid værd. Der er masser af ting, der findes – fra overdimensionerede breve til 50’erne prints af Tahitian prinsesser, mens en samling af de gamle forgyldte rammer og spejle ofte findes i genbrugsbutikker kan give en væg en interessant elevator.

“Det er masser af sjov at komme derud og finde gode ting at sætte på dine vægge,” siger Roger. “Uanset om du gør det selv, ligesom at gøre en mobil ud af muslingeskaller, arkitekter, du har indsamlet eller købe en stick-on kridt bord i form af en giraf, der er masser af måder at dekorere uden at sprænge banken. Bare lad dig selv gå med det! “